image image image image image image

Shell V–Power

Η βενζίνη που είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει τον κινητήρα σας ενώ οδηγείτε και να προσφέρει καλύτερη απόδοση στο αυτοκίνητό σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για το αυτοκίνητό σας, τότε η βενζίνη Shell V-Power είναι το κατάλληλο καύσιμο για εσάς. Είναι μια βενζίνη τόσο προηγμένη όσο και οι νέοι κινητήρες και δημιουργήθηκε μετά από πολυετή έρευνα σχετικά με τις πραγματικές απαιτήσεις των οδηγών από τα αυτοκίνητά τους. Επομένως, εάν ζητάτε καλύτερη απόκριση, δοκιμάστε τη Shell V-Power την επόμενη φορά που θα γεμίσετε το ντεπόζιτό σας.

 

Η Shell V-Power είναι σχεδιασμένη να σας προσφέρει:

  • Καθαρότερο κινητήρα
  • Καλύτερη καύση
  • Μεγαλύτερη προστασία
  • Καλύτερη απόδοση

Λιγότερες τριβές στο εσωτερικό του κινητήρα μέσω της Τεχνολογίας Μείωσης των Τριβών (Friction Modification Technology, FMT)


Το συστατικό αυτό μειώνει ενεργά την τριβή της επιφάνειας των μετάλλων του θαλάμου καύσης προστατεύοντας έτσι τα κρίσιμα εξαρτήματα του κινητήρα. Αυτή η τεχνολογία βοηθά στην απελευθέρωση πολύτιμης ενέργειας και έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση από το πρώτο κιόλας γέμισμα. Την ίδια τεχνολογία χρησιμοποιεί και η Ferrari για τους αγώνες της στην Formula 1 από το 2006 και μετά.

 

Καθαρίζει τον κινητήρα σας, ενώ οδηγείτε!


Η βενζίνη Shell V-Power έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καθαρίζει τον κινητήρα σας, ενώ οδηγείτε. Συμβάλλει στην απομάκρυνση των επικαθίσεων από τις βαλβίδες εισαγωγής και διασφαλίζει ότι τα ακροφύσια των μπεκ ψεκασμού καυσίμου διατηρούνται σε άριστη κατάσταση.  Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Shell V-Power μπορεί να αρχίσει να βελτιώνει την απόκριση του οχήματός σας από την πρώτη στιγμή που θα τη χρησιμοποιήσετε.

 

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Ferrari


Η Shell V-Power έχει εξελιχθεί από την ίδια ομάδα επιστημόνων της Shell που εξελίσσει τα αγωνιστικά καύσιμα που χρησιμοποιεί η ομάδα της Ferrari στους αγώνες Formula One μεταφέροντας την τεχνολογία των αγώνων στα καθημερινά καύσιμα.

RacingLeaflet2

Smart Club πόντοι
Λίτρα -> Smart πόντοι x 2


Η βενζίνη που είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει τον κινητήρα σας ενώ οδηγείτε και να προσφέρει καλύτερη απόδοση στο αυτοκίνητό σας.

Χορηγός PURE PLUS

pure-plus-xorigos

Συνεργασίες Shell

shell_ferrari_ducati

Επικοινωνία

5οΧΛΜ.ΛΑΡΙΣΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ
T.K. 41500, ΛΑΡΙΣΑ
2410-851216
2410-616110